tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä !!

No nyt se kauan odotettu kesä sitten alkoi :) ihanaa!! Viime viikko menikin ihan hulinalla ohi, oli sukujuhlaa ja käytiin mökillä mylläämässä maata jajaja.. Rusketuskin on jo kivasti kerenny tarttua muutaman päivän aikana 8) Eilen muutaman kukkasen ostin mökille, ei vielä ollu hirmu hyvännökösiä kukkia, niin nää on nyt sellaset väliaiset kukat :D Vähän mua jännittää mitä ukki tuumaa kun näkee sen mökin pihan, se on niin keskeneränen nyt niin saattaa näyttää sen silmissä aikas kammottavalle .. no jospa se ymmärtäis että siellä viihtyisi paremmin jos ois vähän tasastakin maata missä oleilla :) Huomenna sais muutaman päivän "vapaan" kun Valtsu lähtee mummolaan, mitähän sitä keksis... ? ja voi että ootan kesäkuuta niin päästään vihdoin reissuun ihan kahdestaan :) Ja moikkaamaan pitkästäaikaa ihania ystäviä <3 Menis nyt nopeeta nää pari viikkoo :) Nojoo tässä tulee taas sekalainen kuva pläjäys viime viikolta.

Alotetaan parveke kuvilla, lupasin esitellä sen meidän kasvihuoneen nii tässä se nyt näkyy, on kyllä muuten aika karunnäkönen parveke vielä kun ei ole kesäkukkia.


   

Sitten sieltä mökiltä kuvaa :)

Tosta kivihässäkästä sen verran että aijon noi laatat ottaa tosta kuitenki pois ja vaihtaa luonnonkiveä tilalle :)No sitten tästä minä just jännään mitä se ukki sanoo.. ups :D totakin aluetta on tarkotus isontaa vielä ihan kunnolla :)
Kukat on kyllä niin kauniita :) Toivottavasti ne ei kerkee kuolla sillä välin kun ens kerran taas pääsee mökille..Kyllä pikku haisulitkin nautti ilmoista, illalla olikin niin väsynyttä porukkaa että samantien simahtivat kun kotiin päästiin :) Ja yks hienohelma päätti käydä pyörimässä lehtikasassa :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti