lauantai 14. kesäkuuta 2014

Viikonloppu neljän seinän sisällä..

Joo ollaan siis muksun kanssa kahdestaan vietetty viikonloppua, ja koska on satanut ollaan oltu vaan sisällä.. Käytiin eilen sen verran kaupoilla että ostettiin maalaustarvikkeita ja maalailtiin vähän.Lupasin laittaa niitä kuvia viime mökkireissulta nii tässä niitä tulee.Eipäs mulla muuta tällä erää, jospa se aurinko ja lämpö tulisi pian takaisin :)


Viime kesänä siirsin kaksi lumipalloheisi:n tynkää tätini pihasta meidän mökille, ja nehän kukkii!! Vähän arvelutti kun se mökin piha on sitä ryteikköö että lähteekö kasvamaan, mutta jo vain :)Ja ne "väliaikais" ruusutkin kukkii kivasti siellä, eli saavat jäädä :)
On muuten hyviä noi grillatut leivät :P


Rinsessa otti aurinkoo 8)


Ja hyi että!!! Siis tollanen kummajainen lymyili syvällä maassa kivien alla, onneks ei äitin kanssa viime kerralla saatu nostettua sitä kivee minkä alla toi lymyili :o HYIHYIJa sit mun saaliit, jes! Viime kesänä en nimittäin saanu mitään , nyt tuli kolme pikku kalaa ja yks tollanen pikkusen isompi hauki :)) Onneks ei ite tartte nykiä noita kaloja, muuten ei vois kalastaa 8)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti