maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ei se halpaa ole.

Dodii, tänään se nettivalmennus sit alkoi :) Huhhuh miten paljon kaikkee piti ostaa ihan lähinnä aamupaloille :D Treeni oli ihan hyvä ja napakka, kyllä jalat oli pikkusen hapoilla sen jälkeen. Vihdoin ostin sen tehosekottimenki ja illala teinki jo smoothien :P Kaupassa kun käytiin ostaa niitä kaikkia juttuja nii mies tokas että on sitten parempi laihtua kerralla jos tämä näin kallista on :D No mutta ite ihan 100% mukana tässä projektissa, ja eihän tää kestä kun kolme viikkoa, saa nähä miten tähän sit hurahtaa, tarkotushan olisi jatkaa terveempää ruokavalioo ja liikuntaa tietysti tämänkin jälkeen. Tässä pikkusen kuvaa siitä mitä suuhuni nyt laitan, tietty kaikki lihat ja muut sit vielä päälle.



Ihka eka smoothie jonka oon ikinä juonu, js hyväähän se oli :P


Ja mussukan kasvattama rairuoho :) (ohra)

2 kommenttia:

  1. Heijsan! Itselläkin alkoi juuri kyseinen valmennus tänään. :) kattelin että todella monessa blogissa kerrotaan tästä valmennuksesta. Kiva huomata kuinka monella muulla meni tänään kauppaan rahaa :D

    VastaaPoista
  2. Joo ei tämä tervellinen ruoka halvaksi tule. Mutta toivottavasti se parantaa elämän laatua :) Hirveesti tsemppiä valmennukseen !

    VastaaPoista