tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aurinko aurinko aurinko 8)

Otsikko sen kertookin, aiiiivan ihanaa kun aurinko taas paistaa, kyllä mieli on niin paljon virkeämpi :) Tuli käytyä päivällä vaatimattomalla 5km lenkillä, en halua taas kipeitä jalkoja, joten aloitetaan hieman kevyemmin. Toivomus on kuultu, eli tässä kuvia meidän kotoa. Vihdoinkin sain loputkin tauluista seinälle, ennenhän ne oli mustilla kehyksillä ja pahveilla, nyt harmaan/hopean väriset kehykset ja valkoiset pahvit, paljon freesimpi look. Pahoittelen kun täytyy sotata ne kuvat, rakkaan avopuolisoni pyynnöstä näin :) Innolla odotan jo huomista, kun  ihana ystäväni tulee käymään. Hän muutti viime kesänä Irlantiin eikä olla sen jälkeen nähty, joten ikävä on kova<3 Myös muut ihanat leidit ja lapsukaiset tulevat samalla kylään :)Aurinkoista illan jatkoa mussukat!



Ai että minä haluisin ne valkoset nahkasohvat, tän mustan mötikän tilalle ;)




Keittiön seinän peili projekti on vielä  hakusessa, ja Party Liten Trio- maljakoihin pitäis keksiä jotain kesäisempää 8)



Pikku-ukon huoneessa edelleen samat systeemit, ens kerran kun käyn Ikeassa nii täytyy ostaa valkoinen lack-pöytä ton vihreen tilalle ja ne uudet verhot myös. Ei ollu hukka ostos aikoinaan toi H&M:n teltta, siellä se tykkää majailla ja tehdä kuljuuksia ;D



 Makkari myös samassa kuosissa, kuin ennen. Jotexin sivuilta kyllä bongasin jo uuden valaisimet ja verhot huoneeseen, ehkäpä tilaan ne jossakin vaiheessa :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti