sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikonlopun tunnelmia

Tuli käytyä perjantaina siellä rakenna-ja asu messuilla, suuri pettymys. Olihan siellä jonkun verran sitä rakentamiseen liittyvää toki, mutta jos et itse juuri ole rakentamassa niin ei oikein mitään annettavaa messuilla ollut. Messuilla saisi olla enemmän esimerkiksi uusia maalaus,tapetointi ja muita päällystys uutuuksia, sisustus juttuja ja sen sellaista, varmasti kiinnostaisia enemmän suurta osaa ihmisiä. Tai ainakin näin itse ajattelen.


Tänään käytiin Valtsun kanssa siellä pikku prinsessan synttäreillä, ja mukavaahan siellä oli. Valtsu pääsi leikkimään kavereiden kanssa pitkästä aikaa ja minä maistoin ehkä maailman parhaita muffineja :P Ajattelinkin jakaa reseptin täällä, jotta muutkin pääsevät nauttimaan näistä ihanuuksista, better than sex?.. 


Kuva ja ohje lainattu KakkuKatrin sivuilta

Better than sex muffinit

3/4 dl tummaa kaakaojauhetta
0,5 dl kiehuvaa vettä
175 g huoneenlämpöistä voita
1 1/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl soodaa
1 dl maitoa
kinuski kastiketta

Siivilöi kaakaojauhe kulhoon ja sekoita kiehuva vesi joukkoon, anna jäähtyä. Sekoita vehnäjauhot, sooda ja vaniljasokeri keskenään. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkaten seokseen. Lisää maito kaakaojauheen sekaan. Lisää kaakaojauhe seosta ja jauhoseosta vuorotellen munavaahtoon. Täytä muffini vuoat n. 2/3 osalla taikinaa ja paista 175 asteessa n. 18min. Tee valmiisiin muffineihin reikiä ja täytä ne kinuskikastikkeella.

Kuorrutus: 

5 rkl vehnäjauhoja
2,5 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
225 g voita
2 1/4 dl sokeria
Lisäksi haluamasi suklaa patukka, esim. Daim, Mars..

Keittele keskilämmöllä maito ja vehnäjauhot sakeaksi, laita jääkaappiin jäähtymään. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Vatkaa ainakin 3min seoksia yhteen, kunnes seos on lähes kermavaahto maista. Pursota kuorrutus muffinien päälle ja pilko valitsemasi suklaa koristeeksi. Lisää kinuski kastiketta ja suklaan palat muffinien päälle ja nauti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti