tiistai 28. tammikuuta 2014

Pikku hiljaa hyvä tulee,,

Muutamia kuvia meidän kodista. Meidän kodin sisustus on musta,valkea, harmaa, cromin kiiltoa ja peilejä.
Seinät ovat mitä ovat, tarkoitus oli tehdä niille jotain, mutta me muutamme luultavasti lähitulevaisuudessa, niin en kehtaa rueta remppailemaan enään tätä asuntoa. Mutta ihan hävettää kuinka surkea valaistus meillä on, uudet valaisimet olohuoneeseen on jo valittu, mutta siellä kaupan hyllyllä ne edelleen odottaa noutajaa.

        

       

                                                                            
               

Seuraavaksi kuvia meidän makuuhuoneesta, jossa olen pyrkinyt täysin valkoiseeen, pienillä hopeisilla yksityiskohdilla. Valaistus täälläkin ... kellertää, täytyisi etsiä kaupasta lamppu joka tuottaa valkoista valoa, toivotun tunnelman luomiseksi.


      

       

          

                  

Noniin, sitten olisi vielä meidän pikkuisen huone, siellä olen pyrkinyt harmaa, valkoinen, keltainen linjaan. Matot ja verhot ovat menossa vaihtoon, kuhan löydän sopivammat. Meidän poitsu on ihan hulluna Angry Birdsiin, sitä ei näistä kuvista oiken huomaa, mutta tarkemmin kun huonetta katselee niin näkyy Angry Birdsejä joka puolella.. :)

                  

        

                    

                    

                    


                              Meidän toisessa wc:ssä on minun pieni kaunistaumis nurkkaukseni :)

           

                   

Kotimme alkaa pikku hiljaa näyttä siltä miltä pitääkin, opiskelija budjetilla on ollut hankalampaa hankkia mitään, varsinkaan isompia hankintoja. Nyt kunhan jostain työpaikan saisin niin pääsisi kunnolla toteuttamaan omia ajatuksiani kodin suhteen. Parempia ja näyttävämpiä valaisimia, uusia mattoja, pari uutta peiliä ja muita pieniä kivoja juttuja. Pikku hiljaa hyvä tulee ,, <3

            Tässä vielä meidän pikkuiset koiruudet, jotka aikaisemmassa kuvassa pällistelevät :)

                    
                                                               
                                                             Pimu&Minni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti